Analistler Hedefleri İşaretledi: Bu 3 Altcoin Güçlü Yükselecek!

Kripto analisti David, MATIC için yüzde 20’lik bir hamle öngörüyor. Popüler analist Michaël van de Poppe, LINK rakibi bir altcoin için güçlü artış bekliyor. Kripto Youtube kanalı Altcoin Daily’nin analisti ise ADA’nın patlayacağını tahmin ediyor.

MATIC fiyat tahmini: Altcoin %20’lik bir hamleye hazırlanıyor!

Polygon’un (MATIC) fiyatı, Kasım 2023’ün başlarında uzun vadeli direnç tarafından reddedildikten sonra 0,73 ila 0,96 dolar aralığında işlem görüyor (kırmızı ok). Altcoin 22-28 Ocak 2024 haftasında, aralığın desteğinden sıçradı. Bu destek seviyesinde bir yükseliş pin bar mumu (yeşil ok) oluşturdu. Bu da güçlü bir satın alma baskısına işaret ediyor.

Haftalık RSI (Göreceli Güç Endeksi) son birkaç haftadır sürekli olarak 50 seviyesinin üzerinde kaldı. Bu da avantajın hala boğalarda olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, MATIC fiyatının yakın gelecekte aralığın direnç seviyesine yükselmesi muhtemel. Bu, mevcut fiyattan %21,25’lik potansiyel bir artışa karşılık geliyor.

MATIC haftalık grafik. Kaynak: TradingView

En olası senaryo, MATIC fiyatının yakın gelecekte yükselmeye devam edeceğini gösteriyor. Bu harekette altcoin için potansiyel hedef 0,96 dolar. Anca fiyat, haftalık zaman diliminde aralığın desteğinin 0,73 doların altına düşerse yükseliş görüşü geçersiz olacaktır.

API3 fiyat tahmini: LINK rakibi için güçlü bir artış mümkün!

Popüler analist Michaël van de Poppe, Chainlink rakibi API3 (API3)’ün “uyandığını” söylüyor. Analist, altcoin fiyatının 2,50 dolar civarındaki desteğini koruyabildiği sürece 4,60 ila 4,80 dolar arasında bir fiyat etiketine doğru ilerlediğini belirtiyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

PYTH ve LINK muazzam bir ivme gösterdiği için oracle’lar ateşlenmeye başlıyor. Son hamlede de görebileceğimiz gibi API3 de uyanıyor. 2,50 doların üzerinde kaldığı sürece 4,60-4,80 dolara kadar bir yükselişin mümkün olduğunu düşünüyorum.

Kaynak: Michaël van de Poppe

Bu arada API3, yazı sırasında günlük bazda hafif artışla 3,04 dolardan işlem görüyordu. Dolayısıyla analistin dikkat çektiği 2,50 doların üzerinde seyrediyor.

ADA fiyat tahmini: 2026’ya kadar 5 dolar!

Kripto Youtube kanalı Altcoin Daily’nin analistine göre, Cardano’nun yerel tokenı ADA, etkileyici bir yükselişe hazırlanıyor. Analist, ADA’nın değerinin 2026 yılına kadar 4 ila 5 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Bu öngörü, artan ağ etkinliği, stratejik teknolojik ilerlemeler ve geliştiricileri ve kullanıcıları çekmeye devam eden gelişen bir ekosistemden kaynaklanıyor. Analist, “Dürüst olalım… ADA 2026’ya kadar kolayca 4-5 dolara ulaşabilir. Cardano’nun ekosistemi patlıyor!” diyor.

Cardano’nun ağ faaliyetlerinde kısa süre önce yaşanan artış, platformun kripto piyasasındaki genişleyen etkisinin altını çiziyor. Son veriler göre Cardano, tek bir günde 255.000 işlem gerçekleştirdi. Böylece, ağda işlenen ödeme sayısı önemli bir artışa tanık oldu. Aynı zamanda, yeni kullanıcılar ekosistemde günlük olarak 5.500 yeni cüzdan oluşturdu. Bu da artan kullanıcı katılımı ve benimsemesinin açık bir göstergesi.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir